مینویسم برای تنها دخترم ، تینا
برای تینای خوشگلم
هر
چقدر که من عاشق پختن و خوردن انواع و اقسام شیرینیجات هستم ، خواهرم عاشق
درست کردن و خوردن انواع و اقسام ترشیجات .... چه تضادی !!! ماه
قبل برام یه شیشه ترشی لیته آورد که همه اش رو خالی خالی و به تنهایی
خوردم و اینقدر از خوردنش لذت بردم که تو اولین فرصت مواد اولیه اش رو تهیه
و درستش کردم.... عطر دودیش مست کننده است ... این ترشی
هم خیلی آسونه و هم خیلی سریع آماده میشه و از همه مهمتر خیلی خیلی خوشمزه
است .... پس اگه ترشی خور هستین ، دست به کارشین ... این موادیه که من دقیقا استفاده کردم ولی اگه کم و زیاد بشه ، فکر نمیکنم ایرادی پیش بیاد ، ترشیه دیگه .... مواد لازم : بادمجان 2 کیلو سیر 4 حبه درشت هویج 2 عدد متوسط فلفل سبز و قرمز 4 عدد درشت نمک 2 قاشق مرباخوری گلپر 3 قاشق مرباخوری نعناع خشک و مرزه و ترخون خشک از هر کدام یک قاشق مرباخوری سرکه 3 لیوان طرز تهیه : بادمجون ها رو کبابی کرده و پوستش رو جدا کرده و ساطوری میکنیم ... هویج و سیر و فلفل رو بعد از شستن و خشک کردن خرد میکنیم ....( هویج رو رنده ی درشت میکنیم ) مابقی مواد رو بهش اضافه کرده و تو ظرف دردار و تو یخچال نگهداری میکنیم . اگه مرزه و ترخون خشک نداشتین ، میتونین فقط از نعناع خشک استفاده کنین . به همین سادگی .... نوش جونتون ......


![]()
کیک سینا رو که خیلی خیلی با کمبود وقت و عجله ای درست کردم ... بماند ...
ولی کیک تینا رو روز قبل پختم و آستر کشی کردم و گذاشتم تو یخچال و روز بعد تازه ساعت 4 و نیم بعد از ظهر که درست کردن دسرای خودم و دسرای مشتری کامل شد ، تزیینش رو شروع کردم و تا ده شب باهاش مشغول بودم ...
واسه همین دیگه وقتشو نداشتم ، بین کار هم شونصد تا عکس بگیرم ، و گرنه دم دمای صبح باید بر میگشتم خونه ....![]()
حالا ایشالله یه روز دوباره این ژل رو درست میکنم و عکس مراحلش رو اضافه میکنم ... فعلا اینو داشته باشین ...
آب سرد یک چهارم پیمانه
آبلیمو یک چهارم پیمانه
شکر یک سوم پیمانه
نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
شکر و نشاسته ی ذرت رو تو قابلمه ی کوچیک میریزیم و بعد آب لیمو و آب سرد رو بهش اضافه کرده و مرتب هم میزنیم تا یکدست و یکنواخت بشه .
بعد روی حرارت ملایم مرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه . غلظتش هم بستگی به کاری داره که باید انجام بدین ، اگه میخواین کل کیک رو کاور کنین باید کمی رقیق تر باشه ( نه زیاد ولی سفت هم نباشه )
یه جورایی مثل فرینی که شد از روی حرارت بر میداریم ، سرد که میشه یه کوچولو سفت تر از اولش میشه ...
بعد میتونین رنگ دلخواه رو بهش اضافه کنین .
به همین راحتی
کیک هم همون کیک شیفون کاکائوییه ( تو آرشیو هست ) که من همه مواد رو دو برابرش کردم ... کیک سینا رو فقط برش عرضی دادم که دو لایه شد و کیک تینا رو هم برش عرضی و هم طولی دادم و رو هم گذاشتم که چهار لایه شد ...
بعد برشش دادم و لا به لاش خامه ی شکلاتی مالیدم و موز حلقه شده گذاشتم و پودر گردو پاشیدم ...
کل کیک رو با خامه پوشش دادم و گذاشتم تو یخچال تا خودشو بگیره ...
شکلات تخته ای رو ( حدود 100 تا 150 گرم ، بسته به طرحتون ) میذارین رو بخار آب تا ذوب بشه ( حواستون باشه که یه قطره هم توش آب نره که شکلاتتون سفت میشه و نمیشه باهاش کار کرد ).
طرح مورد نظرتون رو روی کاغذ روغنی از قبل پرینت بگیرین یا با مداد رو کاغذ روغنی بکشید .
شکلات ذوب شده رو تو قیف یکبار مصرف ریخته و نوکش رو قیچی کنین ( زیاد قیچی نکنین که یهو همه ی شکلات بیاد بیرون و دور گیری از ظرافتش کم بشه )
کاغذی که پرینت گرفتین ، برگردونین و از پشت شروع به نقاشی کنین و دور تا دور کار رو با شکلات پر رنگ کنین ...
بعد کاغذ رو تو سینی گذاشته و چند دقیقه بذارین تو فریزر تا خودشو بگیره .
من کیکم رو هم گذاشتم تو فریزر تا روش حسابی سرد باشه .
وقتی طرح شکلاتیتون سفت شد ، آروم برگردونین رو کیک و کاغذ رو بلند کنین . ( مطابق عکس زیر )

ژل رو هم به رنگهای دلخواه در آورده و هر رنگ رو تو یه قیف یکبار مصرف ریخته و نقاشیتون رو رنگ آمیزی کنین ( من مواد ژل رو سه برابر کرده بودم ) .تو این مرحله خیلی خیلی بهتره که بعد از هر رنگی که استفاده میکنین ، حد اقل نیم ساعت بذارینش تو یخچال تا خودشو بگیره و بعد رنگ بعدی رو شروع کنین . من شدیدا خسته بودم و بچه هام هی دم به دم وسط کار زنگ میزدن ، مامان پس کی میای خونه و منم میخواستم که هر چه زودتر کارم تموم بشه و برم خونه ، واسه همین همه ی رنگ ها رو با هم ریختم و کمی با هم قاطی شدن .
برای تزیین نهایی هم از ماهی و ستاره ی دریایی استفاده کردم که تو لوازم قنادی ها پیدا میشه ....
اینم کیک خوشگلمون که بین مهمونای خوشگلمون تقسیم شد ![]()

این هم کیک تولد سینا بود که اولش ژلش داغ بود و خامه اش کمی آب شد ، از بس عجله داشتم حواسم نبود بذارم خنک بشه ![]()

| Design By : Night Melody |

